Tuesday, 31 December 2013

Rumah Untuk DiJual @ Perdana College Heights, Pajam, Negeri Sembilan

Assalamualaikum wbt..







Betoi ka tajuk entry ni?? Aku just nak tengok market value rumah aku di Pajam ni.. Adakah sesuai aku nak jual dengan harga.....? Sebelum tu, antara spesifikasi rumah aku ni adalah:

1) Rumah Teres 2 tingkat
2) 4 bilik + 3 bilik air + 1 bilik stor
3) Keluasan 1560 kaki persegi
4) Kitchen Kabinet sedia ada (table top)
5) Fully tiles termasuk stor
6) Dah buat penambahan awning (kayu)
7) 2 buah kereta boleh masuk car porch

Kemudahan lain adalah:

1) Kediaman yang aman damai (masih berkabus diwaktu pagi)
2) Komuniti yang aktif
3) 1km ke Tol LEKAS (menuju Kajang cuma 18minit)
4) Dekat dengan Nilai 3 ( 6 minit ikut jalan belakang)
5) Sekolah rendah hanya 2 km dr rumah
6) Kemudahan pasaraya Giant / Tesco cuma 8km dr rumah
7) Pizza Hut ada buat delivery..
8) Ada Pasar Mini 99SpeedMart..
9) 9km ke Tol PLUS (Nilai)
10) 2.5km ke Stesen KTM Batang Benar
11) Hangpa seaching sendiri laa..

Adakah sesuai jika aku nak jual rumah aku ni dengan nilai RM245,000.00????

Sila respon dalam komen.. Ada yang berminat???

8 comments:

♥ Wina ♥ said...

salam. sangat² berminat tapi apakan daya, jauhhhh...saya keje kat bukit jalil..jem tak pagi²? heheeee

Chegu Anuar said...

Alahai Cik Puan Wina.. Pajam - Bkt Jalil dalam 40minit saja dari rumah saya.. Tapi value RM240,000 ok kot nooo..

♥ Wina ♥ said...

memang nak jual ke?

Chegu Anuar said...

Cadangan memang mcm tu.. 50-50.. Nak tgk berapa value buyer berapa ambik..

Noor adey said...

Jika btl nk jual saya berminat..jka tiada msalh blh lh kte berbincang..email sye..adiwarna2406@gmail.com

Noor adey said...

Jika btl nk jual saya berminat..jka tiada msalh blh lh kte berbincang..email sye..adiwarna2406@gmail.com

Nur farah Atikah Baharudin said...

nak tnya rumah ni nak jual kew.. sy berminat nak beli.. ke dah jual,.

haslina ahmad said...

salam,tumpang iklan.saya ada rumah semi-d di taman mulia pajam untuk dijual.berdepan perdana college height.harga sangat berbaloi.size tanah 40x50kaki.built up 2800sqf.berminat boleh hubungi saya 0129060693.tq