Thursday, 14 February 2013

Counting To Bandung

Assalam.. Moga2 sihatlah hendaknya kalian kat sana..



Dengan keterujaan dihati, lebih kurang 100 hari kot aku dok kira nak pi obersea.. Hehehe.. Excited jugak ni.. tak pernah lagi pi Obersea.. Hehe.. Aku dah booked ke Bandung untuk bulan June nanti.. 4 hari kat sana.. Booking bulan Ogos 2012 lagi tuu.. Hahaha.. Pak Supir aku dah bereskan.. Harga pun ok.. Yang menjadi masalahnya adalah dok mencari hotel.. 

Aku sebenaq nya tengah pening kepala dok survey hotel kat Bandung.. Sapa2 yang ada experience mai tolong sikit bg clue-clue kat aku utk pilih hotel.. Memang mcm2 jenis hotel yang ada, tp aku pun ada bajet jugak.. Yang harga tinggi sikit memang la nampak menarik, tp bajet agak lari pulak.. Mcm Aston Tropicana selesa la nampak gayanya, tp sampai RM198 semalam.. huhuhu.. Lepas dah buat duit shopping tu.. Kalau yang murah sikit aku pulak takut tak selesa.. Mcm Harris Hotel boleh la tahan harganya, tapi kena dok menggaru badan ja, mana tahan jugak.. Hehe..

So, kalau ada kengkawan yang pernah terjah ke Bandung, mai syer sikit.. Aku punya bajet RM450 untuk 3 malam.. Nanti aku bg souvenir naaa.. Hehe.. tqvm.. bye..

4 comments:

Anak Pak Muin said...

selamat melancong :)

Chegu Anuar said...

Tengah dok penuhkan tabung bro.. Haha

are_lin@yu said...

wahh beznya tak pernah lg g sana..ti cerita eh..lg 1 survey2 harga bju kt sana blh..hihi

Chegu Anuar said...

Huhuhu.. amat sadis Yu.. Tarikh yang nak pi tarikh konvo teman.. Masih mencari jawapan yang paling terrrrbaaeekk.. Huhu