Thursday, 27 June 2013

@ Sate Kajang Haji Samuri

Assalamualaikum..

Takdak apa nak post hari ni.. Jerebu @ Nilai ni pun dah makin bertambah baik.. Alhamdulillah..
Sedap jugak pekena Sate Kajang Haji Samuri ni.. Jom pekena Sate Kajang..

Sekian.



6 comments:

are_lin@yu said...

lma dh xmkn..skrg sllu p mkn kt urat keting plk.sdap jgk.hehe

Anak Pak Muin said...

try satay willy dkt medan selera sg ramal..best. thumbs up!! :)

Chegu Anuar said...

Iya ka Yu.. Urat Keting tu kat belah mana tu?

Chegu Anuar said...

Alamak.. Kena try ni.. Kalau paneh2 lagi baguih sb Sate Samuri la ni bila sampai dah tak 'hot' sangat.. tq bro for info

BUNDA a.k.a KN said...

assalam chegu, salam ukhuwah dan terima kasih sudi singgah keteratak bunda dan follow bunda...

sate kajang ni dekat dah dgn tempat bunda, bagi orang luar sekali2 pekena bestlah...bagi bunda dah jemu dah...lebih suka hak biasa tu...

Chegu Anuar said...

Tkasih Bunda.. Saya pun suka jugak sate yg biasa... Tapi kdg2 nak jugak pekena Sate Hj Samuri ni.. Hehehe