Sunday, 25 November 2012

Sapa ada planning nak beli kereta baru & trade-in kereta lama?

Salam...



Panjang betoi tajuk kali nii.. Entah la.. Dah tak boleh adjust lagi dah.. Masa aku dok cari2 market value kereta aku, tiba-tiba terbaca blog dr sorang brader ni.. Memang info yang sangat berguna kepada sapa yang berhajat nak beli kereta baru tapi dengan trade-in kereta lama.. Kalau takat beli kereta baru saja, takdak masalah.. Informasi dia bagi sangat2 aku saluteeee... Thanks brade..

So, kalau berhajat, sila buka blog dia dengan klik SINI... Selamat beli kereta baru..

Bye.. & Good Nite..

2 comments:

Ena's Palace said...

wah...ada hajat tkr kereta batu ke chegu?

Chegu Anuar said...

Ena.. tak ado pun.. saja2 terbaca entry brader tu.. memang info berguna.. Nak tukar dgn apo? Huhuhu