Thursday, 4 October 2012

Meh kite makan Pizza Hut..

Salam semua.. hari ni tak ada kisah menarik pun.. Sejak akhir2 ni, aku amat buzy.. Cikgu sekolah biasanya jam 2pm dah balik rumah, aku jam 4.30pm baru boleh balik.. Overtime.. ( sebenarnya sebab kena tunggu anak aku balik sekolah agama.. Huhuhu ).. Iya la kan.. pada aku balik ghumah tidoq, baik aku dok opis aku buleh jugak siapkan mana2 keja yang tak siap.. 2 jam dah cukup utk cover kerja aku setiap hari... Hehehe..

Hari ni agak syok jugak sebab banyak keja aku dah berjaya setelkan.. Tentang lawatan punya proposal utk disubmit ke PPD, thanks a lot to my darling sebab tolong taipkan 200 nama dalam listing utk PPD.. Sbgai upah, abang dah belikan mangkuk kat Langkawi.. kan..




Hari ni Dina balik sekolah agama lewat. Pukui 6.00pm baru habis sebab dia ada exam.. So, sebab dah lewat.. aku dengan pantas mengofferkan diri utk makan Pizza Hut.. Kesian kat Dina dah asyik dok mintak jaa.. Sebenonya, aku ni makanan2 jenis2 orang puteh ni kurang minat sgt.. Tapi kalau ada depan mata, rembat semcm jugak laaa... -) ..