Wednesday, 5 September 2012

Mai la singgah pejabat saya..

Salam Raya lagii.. Hahaha

Kali ni saja nak shock off sikit pejabat aku yang tak seberapa nya.. Kalau nak tau, aku baru ja dapat beroperasi di pejabat ni atas dasar sebagai Guru Disiplin sekolah.. Kalau tak, duduk la jugak beghamai-ghamai kat dalam Bilik Guru.. Anyway, thanks to my my boss sebab izinkan disiplin beroperasi di bilik ni.. My boss dah buat sikit renovation untuk nampak kemas sikit.. Cuma aku ja yang tak pandai nak melawakannya..


Pejabat ni jugak berkongsi dengan PIBG.. Nevermind sebab S/Usaha & Bendahari PIBG pun AJK Unit Disiplin jugak.. So, no problem la... Ni untuk tatapan anda semua.. Post istimewa.. Hahahaha...



Tahun 2013, kalau dah tak jadi Guru Disiplin.. Bye-bye bilik.... -)

4 comments:

LydSunshine said...

Kecik je meja cikgu disiplin. Amboi sempat lagi cikgu disiplin nak show off bilik dia. Kelassss cikgu!

Anum said...

salam perkenalan
thanks sudi follow anum

Chegu Anuar said...

Lyd, tak payah besaq2 meja tu.. cukup dah besaq tu.. Hahaha.. Kena la shock off sikit.. sejak ada bilik ni, budak2 suka dok mai mengadu.. poning kepalo den..

Chegu Anuar said...

ok.. tq follow me jugak..