Saturday, 8 September 2012

Bola.. Bola.. Bola.. Jom sertai kami

Ini lah salah satu lagi tugas aku dalam Fireball Football Academy.. Boss aku namakan jawatan aku Operation Manager, Fireball Equipment Department ( dengaq mcm best ja.. Huhuhu ) .. Kerja aku order barang - ambik barang - hantar barang ke center yang nak dilancarkan.. So, kerja aku minggu segala equipment dihantar ke center aku sendiri di Seremban 2... Tak jadi masalah.. Kami biasa gunakan bola yang mahal sikit sebab ada kualiti.. Bola cap apa? Kami pakai bola Nike Blaze.. Cantik.. Teghang-bendeghang.. Oren mai.. Hahahaha...



Sebelum di pump...
Tengah Mengepump.. Huhh.. Nasib baik ada pump letrik..

Dah siap pump...
Standby nak bwk pi Seremban..

6 comments:

QasehnyaRania said...

jom..hehe
salam kenal dan follow sini juga cikgu=)

http://lobaksusue.blogspot.com/2012/09/rumah-baru-tempat-baru-suasana-baru.html

MamaEma said...

semua itu yg orang order ke?

are_lin@yu said...

bezya nak men gak..hehe

awak dah daftar says.com ke blog..klu blum jom lah ke blog ayu ;-)..blh wat duit ;-)

http://coratcoretkuini.blogspot.com/2012/09/jom-buat-duit.html

Chegu Anuar said...

Kalau bukak center baru.. Memang mcm tu la jumlah barangnya.. Bola 50 biji dah tentu.. Huhu.. ada nak order ka MamaEma? Hehehe

Chegu Anuar said...

Hahaha.. alin, nak join meh la register.. Haha.. Special diskaun boleh dpt.. -)

Chegu Anuar said...

Kalau la ada kwn2 yg anak depa dah masuk sekolah, rekemankan la yee.. ada special komisyen... k