Saturday, 23 April 2016

Rumah Untuk Disewa @ Nilai / Mantin / Batang Benar

Assalamualaikum wbt..

Hari ni just nak iklankan rumah kediaman apartment kos sederhana yang nak disewakan. Macam ni.. Rumah kami akan siap sepenuhnya pada bulan Julai / Ogos 2016. InshaAllah..  Ni kira buka untuk pre-order untuk sapa2 yang berhajat nak cari rumah sewa dalam masa 3-4 bulan lagi.



Lebih kurang 20% lagi untuk complete construction
Berikut adalah sedikit informasi tentang kediaman kami:

Status rumah : BARU
Keluasan : 798 sqft
Jumlah bilik: 3 bilik 2 bilik air
Lantai : Jubin sepenuhnya
Lantai bilik : Lantai kayu moden
Aras : Tingkat 1 ( ada lif )
Lokasi : Taman Bukit Inai, Batang Benar, Nilai

Kelebihan:
- 60m dekat dengan masjid
- 150m dengan SK Batang Benar
- 100m dengan Dewan Komuniti
- 100m dengan Tabika KEMAS
- 40m dengan Restoran Seri Inai Cafe
- 2km dengan Nilai 3
- 500m dengan LEKAS Highway Pajam Interchange
- 1km dengan Stesen Komuter Batang Benar
 Dan macam-macam lagi lah yang dekat-dekat...

Saya bukak iklan awal ni untuk bagi peluang sesiapa yang berhajat untuk mencari rumah sewa dalam masa akan datang. Ada sesetengah orang tu planning nikah lepas Hari Raya Aidilfitri.. Pastu nak cari rumah sewa.

Gambar diambil dari hadapan Masjid Batang Benar

Sapa-sapa yang baca entri  ni dan berminat, bolehlah hubungi saya di talian 0192526444 untuk disenaraipendekkan.. Whatsapp lagi bagus.

Kemaskini 2/6/2016:

Cuma saya nak bgtau, jika nak bandingkan dengan flat / apartment di kawasan berdekatan, apartment saya ni lah satu-satunya apartment yang ada lif & yang gunakan kad untuk naik lif. Untuk info, sewa di Flat Pajam pun range antara RM400-500.. Dan sahabat saya bgtau, ada yang RM550.. Keluasan lantai Flat Pajam 623sqft kalau tak silap.. Apartment saya 798sqft.. 2 bilik air.. Fully tiles.. Saya bagitau bukan apa, sebab ada yang whatsap saya mcm nak main-main.. Boleh survey dulu. Takdak masalah. 

3 bilik

Ada balkoni

Ruang dapur

Gambar-gambar diatas adalah gambar yang saya ambik unit kediaman saya. Bukan rumah orang lain.. Cuma, keadaan belum siap, memang la nampak tak kemas.. Untung la sapa yang dapat rumah baru ni.. Siapa cepat, dia dapat.. Sekian.

Kemaskini bertarikh 15/12/2016:-

RUMAH SAYA NI AKAN DISERAHKAN KUNCI OLEH PEMAJU LEBIH KURANG BULAN MAC 2017. HARAP MAAF KEPADA YANG NAK SEWA CEPAT..

Pesanan: Agen TIDAK AKAN DILAYAN. Saya akan berurusan dengan direct penyewa


9 comments:

Damialina said...

Sebuln sewa berape ye???
Whatsap sy untuk pncerahan..
0175627190

Damialina said...

Sebuln sewa berape ye???
Whatsap sy untuk pncerahan..
0175627190

Khairul Anuar said...

salam

Boleh saya tahu developer utk apartment ini?

puan nieta said...
This comment has been removed by the author.
Unknown said...

cikgu anuar..sy booking ye..suami dh setuju
..:-)ustzh adlina skdj

Anonymous said...

still available ke? 0194567535.. need it

nabila sazaly said...

Assalamualaikum..masih available lg ke rumah sewa ni?

sue said...

assalamulaikum...nak tanye..en dah dpt kunci rumah? sy masih belum dpt lagi dr pemaju...sbb sy pun beli rumah d ctu..rumah pun dah start bayar...

Chegu Anuar said...

Belum. Kita tunggu.. maybe 1-2 bulan ni.. inshaAllah