Thursday, 20 March 2014

Kad Perubatan Cuepacs Care

Assalamualaikum w.b.t..




Lama rasanya tak update belog aku ni.. Sebab kesibukan yang amat sangat ditambah dengan masalah network Maxis BerukBand di kawasan perumahan aku menambahkan lagi kemalasan aku untuk kemaskini cerita-cerita yang ada didalam kepala otak aku ni..

Tengah dok update fail-fail dalam laptop ni, terjumpa satu gambaq yang snap lama dah.. Gambaq apa?? Gambaq Kad Perubatan Cuepacs Care.. Untuk informasi anda, Cuepacs Care Medical Card ni diusahakan khusus untuk kakitangan awam seluruh negara.. Dengan jumlah bayaran bulanan yang amat rendah, dan perlindungan yang tinggi, mana lah kita nak cari zaman la ni.. Cuepacs Care Medical Card ni diuruskan oleh CIMB Aviva Takaful.. Perlindungan yang diberikan semestinya lah kemudahan rawatan di Hospital Swasta.. Mcm aku dok area Nilai ni, boleh mendapatkan kemudahan hospitaliti di Columbia Asia & KPJ @ Seremban.. Potongan bulanan cuma RM60.00 sebulan untuk cover aku, cikPuan aku dan anak aku.. RM60.00 tu untuk kami bertiga.. Nak tau lebih lanjut, boleh klik CuepacsCare .. Hangpa study la kalau ada kebaikan untuk diri sendiri & keluarga.. Okey..

Kesimpulannya, dah sebagai kakitangan awam, gunakanlah kemudahan yang diberikan dengan memilih Cuepacs Care Medical Card.. Siap promo sekali.. Hahaha..



2 comments:

Nurzakiah Hanum said...

selamat pagi
pagi nie lambat singgah
baru lepas assembly

mohd noor said...

Saya wakil sah Cuepacscare N.Sembilan En.Arizam 0196648700