Thursday, 30 May 2013

Pizza Hut Delivery Dah Sampai Perdana College Heights

Assalamualaikum w.b.t..



Mesej ni ditujukan khas kepada penduduk Perdana College Heights dan kawasan sekitarnya.. Dengan masih berkhidmat sebagai penasihat dalam komuniti, aku berusaha untuk satu lagi khidmat komuniti untuk warga Perdana College Heights.. Akhirnya Pizza Hut dah melanjutkan kawasan penghantaran ke Perdana College Heights.. Pada bulan Mac lepas, aku ada call PHD untuk pengesahan alamat rumah aku untuk penghantaran Pizza.. Tapi bila aku bagi alamat, kecewa jugak sebab tak buat penghantaran ke kawasan Perdana College Heights.. Jadi, aku ambik keputusan untuk request secara online ke PhD.. 

Ni request aku yang pertama


Reply dr Ms. Nellie from PHD..


Lepas sebulan lebih request, akhirnya, tadi aku try buat ordering online.. Baru ja masuk alamat rumah aku, memang dah tertera ada servis penghantaran.. Alhamdulillah.. Berjaya jugak lah aduan aku ni.. Tapi entah la kot-kot ada penduduk lain yang dah buat complain.. Apa2pun, okla.. dah ada penghantaran..

Haa.. Dah order..

Kepada semua penduduk Perdana College Heights, kepada yang berminat untuk order, boleh la buat order melalui telefon atau order ja online..

Selamat Membuat Order..

3 comments:

are_lin@yu said...

tak pnh order phd lg..hehe

Chegu Anuar said...

Kena try test cuba Ayu.. Nasib baik la ni mau hantaq depa ni.. Kalau dak, dok ghasa dok kat ulu.. Hahaha

Baladewa Tour said...

Assalamualaikum dan salam sejahterasemua....

Jom ramai-ramai jalan-jalan & shoping di Kota Bandung Indonesia

Pakage untuk 6 orang keatas

Utk Harga Pakage Bandung City Tour 3 hari 2 malam utk 6 org keatas
Pakage : Transport (Apv Suzuki) & Hotel 2 star + Sarapan Pagi (Hyper InnHotel)
RM180 / seorang

1 day : Bandung City Tour (Shooping)
2 day : Bandung City - Tangkuban Perahu Tour @ Kawah Putih Tour - Bandung City Tour (Shooping)
3 day : Bandung City Tour (Shooping

Untuk Harga Pakage Bandung City Tour 4 hari 3 malam utk 6 org keatas
Pakage : Transport (Apv Suzuki) & Hotel 2 star + Sarapan Pagi (Hyper InnHotel)
RM220 / seorang

1 day : Bandung City Tour (Shoping)
2 day : Bandung City Tour - Tangkuban Perahu Tour @ Kawah Putih Tour - Bandung City Tour (Shooping)
3 day : Bandung City Tour (Shooping)
4 day : Bandung City Tour (Shooping)
** Jika mahu ke Trans Studio Bandung juga boleh

Program Free & Easy
Kunjungi web kami
Www.tourmalaysiabandung.com
Www.baladewatour.com
W.a. +6282216910022
+6281251200062
Lider Agus Priyo Utomo