Friday, 10 May 2013

Percayakah anda??

Assalamualaikum w.b.t..

Hari ni takdak story yang best-best.. Taktau nak bubuh tajuk apa, kasi hantam laa.. Cuma masa dok bukak fail picture aku tadi, ternampak gambar handphone aku.. Kadang-kadang segan jugak sebab kwn2 semua pakai smartphone yang canggih-manggih.. Samsung Galaxy Tab, Samsung Galaxy Note, HTC, dan mcm2 lagi laaa.. Semua nampak mcm best ja.. Tapi aku masih jauh ketinggalan bab-bab gajet ni.. Ini la handphone aku pakai sejak tahun 2010 sehingga ke hari ni.. Nak tau handphone apa?? Ini diaaaa....


Ada yang tak percaya aku pakai handpone Samsung apa ntah nama nya ni.. Haha.. Aku tak kisah pun.. Janji boleh sms, boleh call, boleh kejut aku dari tidoq.. dan yang paling best sekali ada TORCHLIGHT.. Hehehehe..

Ntah laa.. aku rasa2nya belum ada keinginan untuk ada handphone yang canggih2 ni.. Tak mampu kot aku nak beli.. Mungkin la.. Kdg2 bagi aku smartphone memang bagus tapi akan memberikan kelalaian dalam urusan seharian kita walaupun sebenarnya memberikan manfaat.. Tambah2 lagi zaman serba moden la ni.. FB 24 Hours tanpa henti dengan smartphone.. Kadang2 aku tengok masa aku breakfast dengan wife aku, pasangan suami isteri satu meja tengah breakfast tapi masing-masing sibuk 'menggaru2' smartphone masing-masing.. Huhuhu.. Dia akan jadi baik jika kita mengaplikasikannya dengan baik.. Itu saja.. Yang nyata, aku akan terus bersama handphone yang berharga RM68.00 ni sampai dah tak boleh pakai.. 

No comments: