Wednesday, 17 April 2013

Pengumuman Khas

Assalamualaikum..



Hari ni dapat detect ada segelintir insan yang menciplak beberapa artikel, text, gambar, image yang hak mutlak ceritasaya2u.blogspot.com.. Aku sebenarnya bukan lah kesah sangat kalau ada yang copy melalui Google Image atau secara terus dari blog aku ni.. Cuma, adalah lebih sempurna kalau letakkanlah sikit, sumber dari mana dapat benda tu.. Bukan apa, kang orang kata, aku pulak yang cilok dari blog/web depa.. Tak best la mcm ni kan.. Adakalanya susah2 kita snap, orang lain pulak ciplak masuk dlm blog sendiri.. 

Walaupun blog peribadi aku ni taklah sesempurna blog / website kwn2 yang lain yang memang aku tabik spring 28x, tapi elok la menghormati HAK CIPTA TERPELIHARA ni. Ok.. Bukan kecewa, tapi kurang gembira situasi mcm ni..

All d best to all bloggers!!!

2 comments:

Nurzakiah Hanum said...

siape je tue

Aida Ismail said...

Buat la watermark kat gambar. Huhu~