Wednesday, 27 March 2013

Holiday @ Bayou Lagoon Park Resort

Assalamualaikum w.b.t

Ha... Tu dia mercu tanda dia.. besaq betoi..

Sempena dengan birthday puteri aku, Dina.. Tak sempat nak manage majlis khas di rumah mcm last year.. So, lepas discuss dgn myWife, akhirnya bawak ja la anak aku ni mandi-manda @ Bayou Lagoon Park Resort, Melaka.. Tempatnya boleh tahan.. Masih baru.. Baru 8 bulan beroperasi kata staff kat situ lee.. Haha.. Happy Buzzday Dina!!! Dah 9 tahun dah anak aku ni.. Dan beso dah yee.. Harap2 dapat menjadi insan yang berkualiti daripada segenap aspek kehidupan untuk masa depan.. 

Cuma sepotong kek ja Dik... Tp besar maknanya kan.. Happy Buzzday  To U..

Bercerita tentang lokasi holiday kali ni, aku amat lah berpuas hati dengan hotel pilihan kali ni.. Dengan harga RM138 voucher aku beli masa Matta Fair haritu, dapatlah di tempat yang bagi aku berkualiti tinggi dan berpotensi untuk menjadi resort yang mahal pada masa akan datang.. La ni masih murah la sebab masih dlm tempoh promotion.. Dengan RM138 dapatlah pakej termasuk bilik studio suite, breakfast 2 orang & wristband ke Taman Tema Air untuk 2 orang.. Untuk tambahan breakfast cuma tambah RM14.00 dengan makanan nya yang memang enak dan banyak pilihan walaupun cuma breakfast... Untuk WaterPark pulak, cuma tambah RM10.00 untuk tambahan orang.. Tapi, masih terdapat kelonggaran disitu.. Tak ada manusia check pun kat jalan nak masuk WaterPark dia tu.. Maybe dia memang bagi chance kot noooo... 

Inilah ghupa baucer nya..






Apapun, dari segi biliknya memang amat luas.. dengan siap ada ruang tamu untuk tengok TV termasuk ada balkoni.. Bilik air yang bersih aku bagi 4/5 bintang untuk penginapan kali ni.. Haa.. Aircond siap ada 2 unit lagi tu.. Satu kat katil dan satu lagi kat runag tonton TV.. Apa lagi nak? Memang aku sarankan kepada sapa yang menerjah entry aku ni cepat2 la booking yer.. Booking ikut Agoda pun murah jugak aku rasa...

So, layan la dulu gambar2 yang sempat aku snap untuk infomasi hangpa nooo..





1 comment:

tenku butang said...

teman lapo tengok kek 2.. bak mai sikitt.. he2..

singgahbalas disini.. dah follow sini sekali.. chegu udah follow teman kan?