Thursday, 7 February 2013

Terima kasih

Salam Khamis.. Esok lastday sekolah... pastu 9 hari cuti.. Yahoooooooooooooo..... Yang kena keja Rabu jangan jeles nooo.. -)



Nak masuk entry baru buat masa ni takdak modai.. Cuma entry ni aku nak ucapkan berbanyak terima kasih, nandri, tocey, tq buat ada blogger2 yang sudi mengomen dalam post2 aku yang tak seberapa niii.. Aku berblogger ni sekadar untuk menjadikan diari yang tak luput sampai ke cucu aku nanti.. At least depa boleh la tgk apa tok depa buat masa muda-muda dulu.. Hehehehe... 

Aku nak ucapkan terima kasih kat :
1. Anum
2. Ayu
3. Ena
4. AJ
5. Dan lain2 yang seangkatan dengannya..

Blog aku ni taklah sepopular blog2 rakan2 blogger yang lain.. Aku saja suka2 ja buat blog ni..Blog pun tak la semeriah kwn2.. Tapi aku tetap berbangga sebab berjaya ada diari internet sendiri untuk berkongsi maklumat dan cerita dengan Geng Bas Sekolah yang ada..  Kadang2 tengok balik entry2 dulu2 best jugak.. So, kepada Anum, Ayu, Ena, AJ dan lain2 aku ucapkan ribuan + jutaan terima kasih sebab sudi memenuhkan ruangan komen aku..

Sekian, happy holiday


8 comments:

AyueJean AJ said...

Amboihhhh... Meriahnya cuti.....
Ni yang jeles ni...
Hehehhehe....
Ehhh?? Nama AJ ke tu.... Sesama... =D

Nurzakiah Hanum said...

sam-sama

are_lin@yu said...

wahh siap ada pengargaan lg cikgu..sempena nk cuti pnjang buat org jeles no.haha..tranfer cuti sikit blh?hha

Mimie Najib said...

selamat bercuti ckgu..saya baru sempat nak singgah sini..dah follower. .#42:)

Chegu Anuar said...

tq x 28

Chegu Anuar said...

Tq x 29

Chegu Anuar said...

Boleh ja Yu.. Satu hari = RM0.50.. ok? Hahaha.. Tq x 30

Chegu Anuar said...

Mimie.. Tq x 31 sebab follow blog den ni.