Wednesday, 12 September 2012

Makan @ Labu

Salam.. Malam ni badan tak sedap sgt.. Rasa mcm nak demam pun ada.. Tapi sebab semangat berblogger tu masih ada, hantam saja la.. Nak jugak masukkan entry.. Hahaha..

Errmmm.. apo den nak makan niiii?

Petang tadi Mywife pun badan tak berapa nak sedap. So, aku kata makan luar aja la.. Kedai makan untuk isi perut malam ni Restoran Aneka Selera @ Wuyaaaiii kat Labu, Batu 8. Nak kata hebat tu tak laa.. Biasa2 ajoo.. Cuma selesa sikit kat sini walaupun jaraknya dari rumah aku, mak aihhhh.. jauh la jugak. Tapi nak buat lagu mana cik abang & cik oiii.. Kat Nilai tu boleh dikatakan tak ada kedai makan pun yang kena dgn tekak aku n myFamily.. Errmmmm..

Kat sini ada lauk-pauk jugak.. tomyam tu biasa laa.. Roti canai, Sup Tulang, Laksa, Mee Kari dan yang sedikit teruja ada Wifi.. Hahaha.. Bagus2.. Anak suka suka la sebab boleh dok main game.. So, sedikit pic untuk tatapan anda..

Haaa... ni aku punya,, ABC '0"



Haa.. Sup tulang ni baguih utk bg berpeluh badan..



Dan budak kecik ni tak termasuk dalam menu.. hehehe.. Sedapnyaaa..


Good Nite..

4 comments:

are_lin@yu said...

sedapnya abc tu..bak sikit..hihi

Chegu Anuar said...

Hahaha.. mai la jalan2 kat Nilai, nanti boleh belanja Ayu ABC Special..

MamaEma said...

musim sekarang ni..semua kena demam...

Chegu Anuar said...

Ish.. tu la.. Isnin lepas baru ja MC.. Esok dah byk pulak open house.. MamaEma dah buat open house dah ke?