Sunday, 16 September 2012

Aktiviti Hari Ni..

Hari ni ( 15.9.2012 ).. Sarat betul dgn aktiviti.. Fuh.. Letih bebeno..



Bermula jam 10.00am :
Majlis Khatam Al-Quran & Doa Selamat di rumah Ustaz Wan (USIM)..

Jam 12.30pm :
Pergi kedai beli meja lipat untuk center Seremban 2

Jam 1.30-3.00pm :
Terpaksa ke Proton Servis sebab Saga myWife problem.. Ada ka patut, lepas isi petrol full tank , bar kat meter ada 1 bar saja.. Huh.. Terpaksa la bwk pi sercis center.. punya la banyak keta pulak.. lotih menunggu.. last2 wayar belakang meter tu ada prob sikit.. Setel..

Jam 3.30pm :
Jamuan Raya @ Rumah boss aku ( Guru Besaq la).. Kena la pi.. boss la katakan..@ Kota Seriemas, Nilai..

Jam 4.30pm :
Terpaksa ke Giant Nilai nak beli kerusi lipat 2 unit untuk center Seremban 2.. ( RM30.00)

Jam 5.00pm :
Jamuan Raya @ rumah pak Rashid.. haa.. yang ni nasib baik selang 2 buah rumah aku jaa.. pekena laksa penang.. eeerrrkkk.. lega...

Jam 5.40pm :
Bertolak ke Subang.. ada urusan dengan mak mentua...

Jam 9.45pm :
Pi Seremban 2 hantar meja dan kerusi untuk assistant aku jaga di center Seremban 2 esoknyaa..

Jam 12.00am:
FUhhhhh.. Lega.. atas katil... zzzzzzzzzzzz

6 comments:

E'in said...

pack betul.. huhu

MamaEma said...

fully schedule...

are_lin@yu said...

full jadual ni..hehe

Chegu Anuar said...

Huhuhu.. apo nak di kato cik ein oiiii.. minggu ni rileks sikit.. tapi Sabtu sekolah ganti.. Wawawa

Chegu Anuar said...

Kalau jadi YB mungkin lagi bz kot nooooo... hahahaha

Chegu Anuar said...

Boleh la tahan cik ayu.. minggu ni free sikit.. boleh pekena ABC lagi.. Hehehe